Zašto Kutak?

Svako od nas zaslužuje da ima svoj kutak svemira u kojem se osjeća sigurno, bezbjedno, a u isto vrijeme ranjivo bez osuđivanja. Kutak je mjesto koje pravimo i baš po tvojoj mjeri i u skladu sa tvojim potrebama.

U Kutku možeš naći povjerenje, razumijevanje, empatiju, podršku, a povremeno i blago guranje uz pridržavanje kako bi napravio/la korak naprijed u očuvanju svog mentalnog zdravlja. Važno je da imamo nekoga da nas prati na tom putu, ne zato što mislimo da ne bi to mogao/la sam/a, već zato što je to nezgodan put ako ideš sam/a, a moguće je da će duže trajati i da će ti djelovati da tapkaš u mraku, što može biti strašno. Naš tim će donijeti svjetlo koje će nam pomoći da zajednički nađemo način da živiš svoj život u skladu sa sobom.

o nama

Naš tim

Naš tim čine iskusni psiholozi, sistemski porodični psihoterapeuti, nosioci Evropskog sertifikata za psihoterapiju, ali iznad toga prijateljice i kume, koje čvrsto vjeruju da je promjena moguća ukoliko osoba to zaista želi i radi na tome, te da je svako od nas ekspert za svoj život.

sati rada sa klijentima
0 +
učesnika na radionicama
0 +
sati edukacije
0 +