Edukacije

Kakve edukacije radimo?

U Kutku smo orijentisani prema potrebama klijenata i interesanata, zbog toga naše edukacije su produkt osluškivanja potreba ljudi i našeg iskustva iz prakse. Kontinuirano revidiramo i prilagođavamo kreirane edukacije potrebama aktuelnih dešavanja. Naše edukacije se mogu realizovati i adolescentima i sa odraslim osobama. Cilj edukacija je da osoba doživi cjelokupno iskustvo, osvjesti promjenu na ličnom planu, te kasnijom primjenom stečenih znanja i iskustava i napravi trajniju promjenu u svom doživljaju i ponašanju, kao i odnosima sa drugima. Naš tim koristi sistemski pristup u radu sa pojedincima i grupama kako bismo im pružili podršku i pokazali načine kako da unaprijede svoju svakodnevnicu i izgrade psihološki bolju budućnost.

Naši edukacije i radionice mogu biti individualno kreirani i prilagođeni za potrebe manjih ili većih grupa – prijatelja, saradnika, poslovnih partnera ili zaposlenih jedne kompanije. Naše edukacije se tiču asertivne komunikacije, emocionalne pismenosti, odnosa i drugih tema relevantnih za unaprjeđenje mentalnog zdravlja.

Treba ti edukacija?

Ukoliko želiš nova znanja, nova iskustva za sebe i svoji tim, Kutak je pravo mjesto! Edukacije na teme asertivne komunikacije, postavljanja granica, emocionalne pismenosti, odnosa i slično su nešto što obožavamo da radimo. Otvorene smo za prijedloge novih tema za edukacije po tvojoj mjeri, a koje se uklapaju u našu viziju rada na sebi. Prijavi se na naš newsletter da ti ne bi promakle informacije o edukacijama koje organizujemo.